Útjára indult chatbot-om, ismerjük meg egymást, tegyünk közösen Pécs jövőjéért!

Útjára indult chatbot-om, ismerjük meg egymást, tegyünk közösen Pécs jövőjéért!

  • 2019.08.07.

Útjára indult a Facebook-oldalamon a chatbot, melyről a PécsiSTOP a következőképp ír:

Chatbottal kerül közelebb a pécsiekhez Péterffy Attila

 

Elindult Péterffy Attila független polgármesterjelölt chatbotja a Facebookon. A magyar politikában is kevéssé használatos ez a kommunikációs forma, Pécsett pedig teljesen úttörőnek számít, egészen kényelmesen egészen sok mindent megtudhatunk programjáról, elképzeléseiről, de még a magánéletéről is.

 

Mint ismert, a pécsi polgármesteri székért aspirálók közül elsőként Péterffy Attila független, de több jelentős civil szervezet, mint a Mindenki Pécsért Egyesület, valamint az ellenzéki pártok által támogatott jelölt rukkolt elő programjával.

Az 55 oldalas program a gazdasági, és társadalmi és kulturális élet elemzését és a felvetődő kérdésekre, problémákra szakmai érvek mentén kidolgozott megoldási javaslatokat, tiszta és világos célokat is megfogalmaz.

Egyebek mellett a programjával is megismerkedhet bárki Péterffy Attila Facebook-oldalán frissen indult chatbot alkalmazással.

A chatbotot, egyfajta automatizált, feleletválasztós üzenetküldési rendszert jó ideje használják az üzleti életben. A politikában, legalábbis idehaza még alig ismert, Pécsett pedig teljesen úttörőnek számít.

Az oldalon az Üzenetküldés gombot választva kényelmesen és egészen közelről megismerhetjük Péterffy Attila programját, életrajzát, de azt is megtudhatjuk, hogy melyik a kedvenc könyve, és hogy milyen zenét hallgat szívesen, illetve milyet egyáltalán nem.